Image
Top
Navigation

Warehouse | Leeds

In 2012 Brown Studio created a new concept store for Warehouse at Leeds Trinity. The new store concept for Warehouse builds on the tradition of Warehouse as an urban loft gallery space. The concept centres around taking the interior and exterior back to an urban loft space with low beams, a sky light and wooden flooring. The design offers each season’s collection as a curated body of work presented to the customer. These pieces have been carefully chosen as key items for the coming season. It presents the store as a destination experience which creates a sense of enjoyment and leisure while shopping.

Through the use of authentic materials and a minimal colour palette, the new concept creates the iconic loft space that embodies the ideals of the brand.

+44 (0)20 8446 0500 • © 2015 Brown Studio